"Keitäs te ootte te rakettisedät, kun en mä tunne teitä?" alkoi blogipostaus vuonna 2014. Päivitetään tilanne: mikä on neljässä vuodessa muuttunut, mikä ennallaan?
Lue lisääRekryvinkkipalkkioita on kaikilla, mutta julkinen puhuminen niistä rajoittuu lähinnä palkkion suuruuteen. Rekryvinkit ovat herkkä asia. Me pohdimme miksi.
Lue lisääMillaiset rekrykysymykset ja tehtävät kuvaavat rakettitieteilijöiden mielestä koodaajan osaamista ja tapaa ratkoa teknisiä pulmia?
Lue lisääKysyimme Rakettitieteelle töihin tulleilta kehittäjiltä, millainen rekryprosessi oli heidän näkökulmastaan. Sarjan päättävä viimeinen osa!
Lue lisääRekryprosessikokemuksia Rakettitieteestä: ”Palkkaus ja tietynlainen itsevarma rentous ilman mitään pönötystä. Koin sen kotoisaksi.”
Lue lisää"Firma vaikutti hyvin koodariystävälliseltä ympäristöltä :)" sekä muita kokemuksia tuoreiden rakettitieteilijöiden silmin.
Lue lisääRakettitieteilijä Jussi Pakkanen sai Veikkaukselta luvan kirjoittaa blogiinsa sitä, mitä Linuxilla pyörivä kolikkoautomaatti on syönyt – ja vielä kuvan kera!
Lue lisääRakettikauppias Iida Mustonen oli Sysartin podcastin vierailevana tähtenä keskustelemassa palkkamallien hyvistä puolista ja haasteista.
Lue lisää”Rakettitiede! Onko tämä ihan oikea firma vai kenties jotakin pilaa?” Tämän ja monen muun kommentin ryydittämänä Rakettitieteestä on kasvanut 35 hengen softakonsultointitalo.
Lue lisääMillainen on Rakettitieteen palkkamalli? Vain harvoissa suomalaisissa yrityksissä puhutaan avoimesti palkoista, sillä palkka on monelle arka asia.
Lue lisääMeillä on ollut ilo tavata monia Rakettitieteestä työnantajana kiinnostuneita kehittäjiä. Tässä top 4 -listaus meiltä usein kysytyistä kysymyksistä.
Lue lisääRakettitiede kasvoi liikevaihdoltaan 43 %, teki töitä uusien asiakkaiden kanssa, palkkasi 1–2 devaajaa kuussa, toteutti henkilöstöannin ja spinnasi ulos startupin.
Lue lisääHyviä softakehittäjiä kysytään enemmän kuin tarjotaan, ei uutista siinä. Mitä pitäisi huomioida, jotta saa tekijät, joilta homma onnistuu?
Lue lisääOhjelmistokehitysalalla tuttu tilanne: miksi alkuperäisarvio projektin kestosta niin usein tuplaantuu tai triplaantuu?
Lue lisääMediori viittaa devaajiin, jotka ovat jo jonkin verran kokeneita mutta eivät kuitenkaan aivan senioritasoisia – eivätkä myöskään keltanokkia.
Lue lisääKysyimme rakettitieteilijöiltä, mitä asioita he arvostavat työssään. Vastauksissa korostuivat kolme asiaa: ihmiset, työn sisältö – sekä palkka.
Lue lisääVibeCatch on saanut päätökseen 600 000 euron siemenrahoituskierroksen. Rahoituksella tuetaan VibeCatchin kasvua ja kansainvälistymistä.
Lue lisääTutkimuksen mukaan sarkasmi on ihmisälykkyyden korkein muoto ja auttaa sarkasmintajuisia urallaan eteenpäin.
Lue lisääAnonyymit rakettitieteilijät keskustelivat tekoälystä tuoreen Googlen AI:ta koskevan uutisen pohjalta.
Lue lisää